ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Η προετοιμασία του εδάφους πραγματοποιείται από γεωργικούς ελκυστήρες ενώ η σπορά επιτυγχάνεται με σπαρτικές μηχανές ακριβείας. Με τη σωστή χρήση μηχανημάτων λίπανσης και άρδευσης επιτυγχάνεται η καλύτερη ποιότητα στις καλλιέργειες μας.

Η καλλιέργεια ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου σε χαμηλά θερμοκήπια για την επίτευξη της πρωιμότητας. Στη συνέχεια ακολουθεί η υπαίθρια καλλιέργεια η οποία ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου. Η μεταφορά, μετά την συγκομιδή, προς τους χώρους διαλογής και ψύξης γίνεται με κατάλληλα μηχανήματα, έτσι ώστε το προϊόν να καταλήγει το ταχύτερο δυνατό στο χώρο ψύξης για τη διατήρηση της καλύτερης ποιότητάς του. 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Η συσκευασία διατηρεί φρέσκο και αναλλοίωτο το προϊόν μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, το προστατεύει από τη μόλυνση και τη φθορά, αποδεικνύει την ταυτότητά του καθώς επίσης παρέχει ορατά στοιχεία όσον αφορά την επεξεργασία της συσκευασίας.

Η συσκευασία καθίσταται απαραίτητη για τη μεταφορά στα καταστήματα τροφίμων και την τοποθέτησή τους στα ράφια.

Συσκευασία σε δισκάκι

Με τη χρήση του μηχανήματος συσκευασίας «Elixa» επιτυγχάνεται η συντήρηση του καλαμποκιού για τουλάχιστον ένα μήνα.

Συσκευασία σε κενό αέρος

Επιπλέον, η επιχείρησή μας παρατείνει το χρονικό περιθώριο κατανάλωσης του καλαμποκιού, έως και πέντε μήνες, μέσω του κατάλληλου μηχανικού εξοπλισμού.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Η μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας δραστηριοποιείται και στο χώρο των κηπευτικών παράγοντας μπρόκολο, κουνουπίδι, κινέζικο λάχανο, μαρούλι και άλλα είδη λαχανικών . Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε φρέσκα, υγιεινά και γευστικά λαχανικά.
 
Μπρόκολο

Η μεγάλη ποικιλία υβριδίων που δουλεύουμε μπορεί να μας παρέχει μπρόκολα πρώιμης και όψιμης συγκομιδής. Τα υβρίδιά μας παράγουν σφριγηλά φυτά με άριστη ποιότητα κεφαλής ανάλογα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών μας.
 
Συσκευασία κηπευτικών

Η συσκευασία των διαφόρων λαχανικών μας πραγματοποιείται σε διαφανή διάτρητη σακούλα που καθιστά ορατή την ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουμε.


  Βαλανιδορράχη Πρέβεζας

+   2684041295

  6977034494, 6939628134

  info@zisisfarm.gr

 
ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα35861